Elle TENS -laitteen vuokraus

 

Vuokraamme Elle TENS -laitetta kivunlievitykseen synnytystä varten. Voit noutaa laitteen itsellesi kaksi viikkoa ennen laskettua aikaasi ja laina-aika on neljä viikkoa.

 

TENS-lyhenne tulee sanoista “Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation”, joka tarkoittaa sähköistä hermostimulaatiota. Laitetta on käytetty menestyksekkäästi synnytyskivun hallintaan ympäri maailmaa jo useiden vuosien ajan.

Paristokäyttöinen TENS-laite lӓhettӓӓ synnyttӓjӓӓn sӓhkӧimpulsseja selkӓӓn laitettavien elektrodilappujen kautta. Nämä impulssit vaikuttavat hermoihin, jotka ovat tekemisissä aivoihin vietävien kipuviestien kanssa katkaisten kipuviestin etenemisen. Impulssit auttavat myös lisäämään kehon omia kipua lievittäviä endorfiineja. Impulssit tuntuvat selässä pienenä kihelmöintinä ja impulssien voimakkuutta voi itse säädellä kiputuntemusten mukaan.

TENS -laite on tehokas ja lääkkeetön vaihtoehto kivunlievitykseen, jota voidaan käyttää muun kivynlievityksen rinnalla. Laitetta voi käyttää synnytyksen kaikissa vaiheissa.

 

Lisӓtietoa TENS:stӓ

Sähköimpulssit helpottavat supistuskipua -artikkeli

- Labour TENS

 

 

Elle TENS -laitteen vuokra: 40 € /4vko

 

Varaukset ja lisätiedot: hanna@hannaleskela.fi

Vuokraamme laitetta Seinäjoen alueella, mutta voimme tarvittaessa myös postittaa laitteen kauemmaksikin. Postituskulut 20€ (sis. postimaksun 2x sekä pakkauskulut)

 

Elle TENS -laitteen varaaminen

Powered by Aava 3