Yhteystiedot

  Hanna Leskelä
  PhysioPilates -ohjaaja
  Fysioterapeutti

  Puh.  041 501 8200
  hanna@hannaleskela.fi

 


Aikataulut - Kevät 2018

KEVÄTKAUSI 8.1.-23.4.2018

 

MAANANTAISIN

Klo 18-19 PhysioPilates Perustaso I-II /Nurmohalli (ohj. Katja Leppämäki) TÄYNNÄ

Klo 19-20 PhysioPilates Jatkotaso /Nurmohalli (ohj. Katja Leppämäki) VAPAANA 1 PAIKKA

(Päivitetty 3.2.2018)

 

Hinnaston näet VERKKOKAUPAN kautta

 

 

Tuntien tasot

Perustaso I: Tällä tasolla jatketaan siitä mihin peruskurssilla jäätiin. Tunnilla edetään rauhallisemmin ja harjoitteet ovat yksinkertaisia, jonka vuoksi tämä tunti soveltuu myös kuntoutuville sekä raskaana oleville ja hiljattain synnyttäneille.
 

Perustaso II: Tämä tunti soveltuu hyvin peruskurssin käyneille. Tunnilla edetään hieman vauhdikkaammin ja harjoitteiden vaikeustaso lisääntyy jonkin verran. Pienvälineitä (esim. pallo, kuminauha ja rengas) käytetään monipuolisemmin.

 

Jatkotaso: Tällä tasolta osallistujalta edellytetään pilateksen perusperiaatteiden hallintaa. Tunnilla edetään selvästi reippaammin liikkeestä toiseen ja harjoitteiden vaikeustaso kasvaa perustason tunneista. Pienvälineitä käytetään monipuolisesti.

 

 

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Kurssimaksut sekä sarjakortit maksetaan etukäteen tilisiirrolla tai paikan päällä ensimmäisellä kerralla liikuntaseteleillä (Smartum ja Tyky-kuntoseteli)
  • Kortit ovat voimassa yhden kauden (syksy / kevät)
  • Jos olet estynyt osallistumaan tunnille / kurssille, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä. Ajoissa sovitusta poisjäännistä ei veloiteta maksua.
  • Poissaolon voi korvata toisessa ryhmässä mahdollisuuksien mukaan. Poissaolosta sekä tunnin korvaamisesta tulee sopia etukäteen.
  • Ryhmiin osallistuvia ei ole vakuutettu yhteisesti, joten huolehdithan itse omista vakuutuksistasi.
Powered by Aava 3